:: Adsence ::

:: ADS ::views : -|- Time :
Can't read the image? click here to refresh

Ce site n'est pas responsable du contenu des clips video

Les commentaires

Autre Videos :

Fiks Fare, 11 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 11 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show

Rruget e demtuara ne Tirane Rruget te Komuna e Parisit Adi me grupin e tij muzikor "grupi i ziftit" ne rruget me gropa te Komunes se Parisit, rruge qe lidhin...
Duration: 352
View count: 688

Fiks Fare, 7 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 7 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show

Hidrovori i Velipojes Te gjithe ujin e rreshjeve te medha ne zonën e NenShkodes e heqin nga fushat dy hidrovoret ne fashtin Ças 1 dhe te plazhit te Velipojes...
Duration: 320
View count: 532

Fiks Fare, 28 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 28 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show

Mungesa e ujit ne Unazen e Re Adi ne kompleksin e pallateve te sapo ndertuar ne zonen e unazes se Re, banore te shume pallateve ankohen rreth gjendjes se tej...
Duration: 400
View count: 458

Fiks Fare, 27 Nentor 2013, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 27 Nentor 2013, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show

Sistemi Gjyqesor i korruptuar Pazaret ne Gjykaten e Shkalles se pare Puke Lekët dorëzohen dhe numërohen në zyrat e gjykatës së shkallës së parë të Pukës Kanc...
Duration: 829
View count: 2235

Fiks Fare, 26 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 26 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show

Linja e autobuzeve me Greqine Marreveshja e ministrise se transporteve Shqiptare dhe asaj Greke Pasagjeret shqiptare shkojne ne Tepelene apo Fier qe te nisen...
Duration: 477
View count: 355

Fiks Fare, 27 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 27 Mars 2014, Pjesa 2 - Investigative Satirical Show

Ligji per lendet narkotike Kodi Penal i Republikes se Shqiperise Ne vendin tone ekziston nje situate sa tragjike edhe komike. Gjykohen dhe burgosen njesoj si...
Duration: 997
View count: 812

Fiks Fare, 7 Mars 2014, Pjesa 1 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 7 Mars 2014, Pjesa 1 - Investigative Satirical Show

Intervista Paloma intervista me femijet per 7 marsin cfare i kane blere dikush thote leke nga 5 mije nga 2 mije etj parfum,cante lule etj etj Ankesa ne Fiks ...
Duration: 681
View count: 664

Fiks Fare, 24 Mars 2014, Pjesa 1 - Investigative Satirical Show
Fiks Fare, 24 Mars 2014, Pjesa 1 - Investigative Satirical Show

Gjykata per Pangon Gjykata bazuar ne kodin e procedures civile ka rrezuar kerkese padine e Pngo qe kerkonte demshperblim nga tv Top channel edhe pse ka vendi...
Duration: 829
View count: 605